شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
گشت شبانه بهداشت محیط در فیروزآباد با محوریت صنوف حساس / توقیف ۵۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و صدور ۱۱ اخطار بهداشتی
در اجرای برنامه نظارتهای شبانهروزی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، چهار گروه سهنفره از بازرسان بهداشت محیط فیروزآباد امشب با حضور میدانی در سطح شهر، از ۶۳ مرکز بهویژه صنوف حساس بازدید کردند که در نتیجه آن ۵۸ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف جمعآوری و برای ۱۱ واحد متخلف اخطار صادر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مهندس علییار ترابی، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، در تشریح جزئیات این گشت شبانه گفت: در راستای ارتقای سلامت عمومی و اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن و مراکز غذایی، امشب چهار گروه سهنفره از بازرسان واحد بهداشت محیط در قالب گشت مشترک، نظارت بر صنوف حساس را در سطح شهر انجام دادند. در این برنامه ۶۳ مرکز اعم از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستورانها، اغذیهفروشیها، نانواییها و فروشگاههای مواد خوراکی مورد ارزیابی بهداشتی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در بازرسیها، ۵۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخمصرفگذشته، مشکوک و فاقد شرایط نگهداری مناسب شناسایی و جمعآوری شد. این اقلام شامل مواد پروتئینی، فرآوردههای لبنی، انواع کنسرو، تنقلات و اقلام خشک بود که به دلیل تهدید جدی برای سلامت مصرفکنندگان، معدومسازی آنها در دستور کار قرار گرفت.
ترابی با اشاره به تعداد واحدهای متخلف افزود: در جریان این نظارتها برای ۱۱ مرکز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، نگهداری نامناسب مواد غذایی، استفاده از مواد فاسد و یا نداشتن کارت بهداشت معتبر، اخطار قانونی صادر شد.

کارشناس مسئول بهداشت محیط فیروزآباد با تأکید بر اینکه «صنوف حساس نقش مستقیم در امنیت غذایی جامعه دارند» اظهار کرد: سلامت مردم خط قرمز ماست و با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت شهروندان را تهدید کند، قاطعانه برخورد میکنیم. این گشتها بر اساس برنامهریزی انجامشده بهصورت مداوم در ساعات مختلف شبانهروز ادامه خواهد داشت و ضمن اعمال قانون، تلاش میکنیم با آموزش و تذکرهای لازم، سطح آگاهی و همکاری اصناف نیز افزایش یابد.
ترابی در پایان با قدردانی از همراهی تیمهای بازرسی گفت: حضور شبانه همکاران در میدان، با هدف ایجاد آرامش سلامت در جامعه انجام میشود و امیدواریم با استمرار این نظارتها شاهد کاهش تخلفات و بهبود کیفیت عرضه مواد غذایی در سطح شهر باشیم.

نظر دهید