23 تیر 1404

  • 1404/02/10
  • - تعداد بازدید: 106
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

گردهمایی سالانه گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان فارس به میزبانی شبکه فیروزآباد برگزار شد

گردهمایی سالانه گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر، با حضور دکتر سید حمیدرضا هدایتی مشاور معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر مهدی نجات مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کارشناسان مسوول بیماری‌های واگیر شهرستان‌های فارس، به میزبانی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در شهر میمند برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، در این نشست، ضمن بررسی عملکرد سال گذشته، برنامه‌ریزی‌هایی برای ارتقای فعالیت‌های مراقبت و کنترل بیماری‌های واگیر در سال جاری صورت گرفت. شرکت‌کنندگان همچنین از باغ گل سرخ و مجموعه گردشگری دونیسا بازدید کردند و از نزدیک با فرآیندهای سنتی و صنعتی عرق‌گیری گیاهان دارویی آشنا شدند.
در ابتدای مراسم، محمد دوله رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با خوش‌آمدگویی به مهمانان، اظهار کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی افزون بر تقویت هم‌افزایی میان کارشناسان، فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی است. خوشحالیم که شهرستان فیروزآباد میزبان جمعی از متخصصان سلامت استان است.

او افزود: ارتقای آمادگی نظام بهداشتی در برابر بیماری‌های واگیر، از اهداف مهم ما در حوزه بهداشت است و امیدواریم با همفکری و همکاری مجموعه‌های شهرستانی و دانشگاهی، بتوانیم گام‌های مؤثری در این مسیر برداریم.
در ادامه برنامه، جمعی از کارشناسان با بیان خاطرات میدانی و چالش‌هایی که در جریان کنترل بیماری‌های واگیر با آن مواجه بوده‌اند، به اشتراک تجربیات ارزشمند خود پرداختند. این بخش از نشست با استقبال حاضران همراه بود و فضایی صمیمی، آموزنده و انگیزشی را رقم زد.

دکتر سید حمیدرضا هدایتی نیز در سخنانی با اشاره به نقش سازنده شهرستان‌ها در پیشبرد برنامه‌های استانی گفت: مشارکت فعال در چنین گردهمایی‌هایی، نشان‌دهنده انسجام و اراده جمعی در نظام سلامت است. امروز پیشگیری از بیماری‌های واگیر، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرای هماهنگ است.
دکتر هدایتی ادامه داد: تجربه‌های موفق در کنترل بیماری‌هایی مانند کووید-۱۹، تب دنگی و التور، نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه شما در صف اول خدمت‌رسانی است و امیدواریم این نشست‌ها بستری برای ارتقای بیشتر سلامت جامعه فراهم سازد.

در پایان این گردهمایی، شرکت‌کنندگان با تأکید بر اهمیت تقویت نظام مراقبت، تبادل تجربیات میدانی، آموزش مستمر و تعامل بین‌بخشی، اتفاق نظر داشتند که ارتقای سلامت جامعه مستلزم نگاهی همدلانه، برنامه‌محور و مبتنی بر ظرفیت‌های انسانی و محلی است. به باور آنان، استمرار چنین نشست‌هایی نقش مؤثری در هماهنگی فعالیت‌های شهرستانی و تحقق اهداف کلان بهداشت استان دارد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 123046
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید