• 1403/01/25

گرامیداشت روز منابع انسانی

روز ملی منابع انسانی با حضور رئیس شبکه و جمعی از همکاران و پرسنل کارگزینی شبکه بهداشت و بیمارستان حضرت قائم(عج) گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، روز شنبه ۲۵ فروردین به مناسبت روز ملی منابع انسانی، محمد دوله رئیس شبکه با حضور در واحد کارگزینی شبکه بهداشت و بیمارستان، این روز را به مدیر و کارکنان این واحد تبریک گفت و از خدمات ارزنده آنها تشکر کرد.
در ادامه و با حضور جمعی از کارکنان شبکه و پرسنل کارگزینی شبکه و بیمارستان، مراسمی در محل دفتر مدیریت شبکه برگزار شد. رئیس شبکه در این مراسم افزود: کارکنان هر سازمان نقشی کلیدی در رشد و توسعه آن در محیط متغیر و چالشی جامعه امروز بر عهده‌دارند و جذب نیروهای مستعد و توانمند و حفظ آن‌ها در سازمان از دغدغه‌های به شمار می‌‎رود.

او اضافه نمود: منابع انسانی سرچشمۀ همۀ تحولات یک سازمان و تعیین‌کننده‌ترین عامل در کیفیت ارائه خدمات است و از مطرح شدن انسان به عنوان محور توسعه، می‌توان استباط کرد که مدیریت منابع انسانی، ارتباط مستقیمی با بهره‌وری و عملکرد سازمان دارد.
رئیس شبکه بهداشت اظهار داشت: توجه به نیروی انسانی متخصص، متعهد و پایبند به اصول اخلاقی جزء دارایی‌های یک سازمان و به‌عنوان مهم‌ترین مزیت رقابتی و کمیاب‌ترین منبع در اقتصاد دانش‌محور امروز است و این موضوع خود سبب‌ساز ایجاد فرآیندی مهم برای شناسایی تشخیص و انتخاب مناسب نیرو گردیده است.

این مقام مسوول در پایان گفت: امیداست با شناسایی شاخص های کلیدی، شاهد پویایی و کارآمدی هر چه بیشتر منابع انسانی باشیم.