• 1403/01/30

گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی

مراسم بزرگداشت حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی با حضور رئیس شبکه و جمعی از پرسنل علوم آزمایشگاهی فعال در بخش دولتی و خصوصی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، رئیس شبکه ضمن حضور در جمع کارشناسان آزمایشگاه و دیدار با آن ها، سالروز میلاد حکیم جرجانی، پژوهشگر نامدار را که روز آزمایشگاه نام گرفته است، تبریک گفت.
وی در این مراسم اظهار داشت: روز علوم آزمایشگاهی فرصت ارزشمندی است تا از تلاش‌ها و خدمات زحمتکشان این حوزه تقدیر بعمل آید.

این مقام مسوول افزود: در مجموعه بهداشت و درمان نیز حیطه علوم آزمایشگاهی از پیشینه ای غنی برخوردار بوده و همکاران ارجمند این حوزه در مراتب علمی و عملی، تلاش های ارزشمندی را به ثمر رسانده و خدمات گسترده ای را به جامعه پزشکی و بیماران، تقدیم کرده اند.
«محمد دوله» در پایان گفت: امیدوارم با لطف الهی، فعالان این حوزه همواره برای نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، بیش از پیش موفق و پیروز باشند.