• 1402/10/27

کمیته جوانی جمعیت

در راستای اجرای قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ سی امین کمیته تخصصی جوانی جمعیت با حضور کارشناسان ستادی در دفتر معاون بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، زهرا ربیعی کارشناس جوانی جمعیت شبکه در نشست کمیته جوانی جمعیت با بیان اینکه جریان سازی و دغدغه ایجاد کردن برای همه گروه‌ ها در جامعه به واسطه برگزاری کارگاه‌ های آموزشی حائز اهمیت است، عنوان داشت: برای تبدیل این جریان نیاز به استفاده از ظرفیت تبلیغات رسانه‌ای قوی و توزیع محتوای موجود و همکاری با مجموعه های تولید رسانه‌ای است.
تاکید کارشناس جوانی جمعیت بر پیگیری مصوبات اجرا نشده و تجریه و تحلیل شاخص های اختصاصی کارنامه جوانی جمعیت از موارد دیگر این نشست بود. او در ادامه گزارشی از عملکرد قرارگاه و کمیته های تخصصی ارائه کرد.

«معصومه سروری» کارشناس مسوول سلامت خانواده افزود: باید دغدغه جوانی جمعیت و فرزند آوری را در بین مردم نهادینه کنیم و هوشیار سازی آحاد جامعه گام اول است.