• 1402/09/23

کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت و فشارخون بالا با حضور والدین دانش آموزان

همزمان با پویش ملی سلامت، کلاس آموزشی" پیشگیری از دیابت و فشارخون بالا " با حضور والدین دانش آموزان دبیرستان استثنایی فیروزآباد، توسط واحد بهداشت مدارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کبری روستا کارشناس بهداشت مدارس با حضور در مدارس گفت: دیابت و پرفشاری خون با اینکه در سطح اول پیشگیری اهمیت می‌یابند و روش‌های سالم زندگی (سبک زندگی سالم) تا حد زیادی از بروز آن‌ها پیشگیری می‌کند، اما به‌ عنوان بیماری خاموش در جامعه گسترش یافته و به‌ عنوان مادر بیماری‌ها مطرح و عاملی برای بسیاری از بیماری‌ های خطرناک و تهدیدکننده سلامت مردم هستند.

او در ادامه افزود: اکثریت بیماری ها در دوران بزرگسالی ریشه در دوران کودکی دارد که با نهادینه کردن افزایش آگاهی نوجوانان در زمینه اصول پیشگیری بیماریها و در نهایت تغییر رفتار در آنها می توان از مبتلا شدن آنها در زمان بزرگسالی پیشگیری کرد.
وی تاکید کرد که این دو بیماری به همراه عوارض بسیار شایعی که ایجاد می‌کنند، همچون حملات قلبی، سکته‌های مغزی، نارسایی پیشرفته کلیه، دیالیز و قطع عضو هزینه‌های سنگینی را به بیماران، خانواده‌ها، جامعه و دولت تحمیل می‌کنند.

«روستا» عنوان کرد: افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در کشور و همچنین افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل دیابت و فشارخون بالا از اهداف این پویش است.
شایان ذکر است فرم های پویش ملی سلامت جهت ارجاع والدین دانش آموزان و پیوستن آن ها به پویش ملی در تمامی مدارس توسط کارشناسان بهداشت مدارس توزیع گردید.