• 1402/12/23

کشف و جمع آوری ۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت فیروزآباد از جمع آوری ۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته، توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید جهانی در شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «سلطانعلی هوشیار» با اشاره به بازدید مستمر بازرسان بهداشت محیط از اماکن اقامتی، تفریحی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی گفت: از ابتدای سال جاری بیش از بیست و پنج هزار و ۶۵۰ بازدید از سطح عرضه و اماکن اقامتی انجام شده است.
او با تاکید بر آغاز طرح سلامت نوروزی از پانزدهم اسفند در سطح شهرستان افزود: تشدید نظارت بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی با توجه به همزمانی تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار دارد.

وی هدف از اجرای طرح سلامت نوروزی را حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و موادغذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و موادغذایی برشمرد.
«مهندس هوشیار» از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با شماره 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.