• 1402/12/15

کارگاه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ویژه دانشجویان

کارگاه آموزشی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ویژه دانشجویان توسط واحد سلامت خانواده در مجتمع آموزش عالی سلامت فیروزآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت با همکاری دانشکده پرستاری دوره آموزشی  "ایران، جوان بمان" در راستای حمایت از جوانی جمعیت و فرزند آوری ویژه دانشجویان پرستاری و فوریت های پزشکی را برگزار کرد.
معصومه سروری کارشناس مسوول سلامت خانواده گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه‌ها را مکلف نموده تا فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در زمینه تحکیم خانواده و مبتنی بر نقشه مهندسی فرهنگی کشور به دانشجویان ارایه دهند. یکی از موارد در این راستا آموزش و ارتقای مهارت‌های ارتباطی به نومتاهلین دانشجو است.
وی افزود: کاهش نرخ باروری که عبارت از کاهش فرزندآوری در خانواده ها و در نتیجه عدم جایگزینی فرزند در خانواده و به عبارت دیگر کاهش تعداد فرزندان در خانواده می باشد در آینده باعث وارد شدن صدمات اجتماعی، فرهنگی و روانی به افراد خانواده خواهد شد.
سروری در پایان اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت سالمندان و کاهش نرخ باروری نیاز به برگزاری جلسات آموزشی و آگاهی سازی جامعه در زمینه بحران سالمندی مشهود می باشد.