• 1398/11/26
کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد

کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه خواهران بسیجی در فیروزآباد

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در جمع اعضای پایگاه مقاومت نور حوزه مقاومت بسیج فاطمه الزهرا (س) فیروزآباد به تبیین راهکارهای پیشگیری از اعتیاد در جامعه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «جهانتاب هادی زاده» گفت: بدون شک نقش پر صلابت نیروی مقاومت بسیج کشور در عرصه های مختلف اعم از فرهنگی، دفاعی و علمی برهیچکس پوشیده نیست و از طرفی تامین حفظ و ارتقای سلامت مردم جهت توانمند سازی آنان، نیازمند جهادی عظیم برای توسعه آموزش سلامت در کشور است و در این راستا حضور بسیجیان کشور می تواند زینت بخش این حرکت باشد .

هادی زاده افزود: اعتیاد به مواد مخدر و مصرف دخانیات یکی از مهم ترین مشکلات جامعه جهانی است که علاوه برهدر دادن سرمایه های هنگفت انسانی و اقتصادی باعث انواع بیماری ها از جمله سرطان می شود و در هر شکل و ظاهری مخرب و کشنده است.

او تاکید نمود: فرد معتاد از خانواده و دوستان قدیمی طرد شده است و در کار و تحصیل ناموفق است و هزینه های زیادی را برای مواد مصرف می کند که مصرف مواد نیز باعث ایجاد بیماری در او می شود و شاید به بستری در بیمارستان هم نیاز پیدا می کند و در نهایت به علت مشکلات ناشی از مصرف مواد و هزینه های آن دچار مشکلات قانونی می شود و حتی زندان هم دور از انتظار نیست.

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد اضافه نمود: پیامد نهایی گرفتاری در چنین مسیری می تواند حتی به مرگ نیز بیانجامد که در این راستا پیشگیری از افتادن به دام اعتیاد علاوه بر تمهیدات اجتماعی به افزایش آگاهی و توانایی های فردی نیاز دارد.

هادی زاده گفت: اعتیاد بعنوان یک آسیب اجتماعی، شاید بطور کامل ریشه کن نشود، اما با تدبیر، اندیشه و تلاشی مخلصانه حداقل می توان آن را به کنترل درآورد.

او در پایان خاطر نشان نمود: تلاش ما در این راستا بر این است تا با ارتقاء سطح آگاهی اقشار مختلف جامعه پیشگیری از اعتیاد را  بر درمان معتادین مقدم بداریم. به امید روزی که جامعه ای داشته باشیم که اگر هم در آن فرد معتادی وجود دارد، درصدد نجات خویش باشد.

• کد خبری : 19814