• 1402/11/03

کارگاه آموزشی احیای قلبی ریوی پایه ویژه پزشکان شهری و روستایی

پزشکان شهری و روستایی با حضور در شبکه بهداشت با اصول پایه ای احیای کودکان(BLS)، آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزاباد، کارشناس سلامت کودکان واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت با بیان اینکه عملیات احیای قلبی ریوی سریع می تواند میزان بقای عمر ناشی از ایست قلبی را در کودکان افزایش دهد، گفت: برای موثر بودن عملیات احیای قلبی ریوی علاوه بر ضرورت افزایش کیفیت عملیات از سوی افراد حرفه ای، باید افراد غیرحرفه ای را نیز در این زمینه توانمند سازیم.
 «مصطفی قائدی» کارشناس نظارت بر درمان و مدرس کارگاه آموزشی در ادامه گفت: زنجیره بقا شامل پیشگیری، احیای قلبی ریوی زودهنگام، دسترسی سریع به خدمات اورژانس، ارایه سریع احیای قلبی ریوی پیشرفته و مراقبتهای جامع بعد از ایست قلبی است که سه حلقه اول این زنجیره، احیای پایه کودکان را تشکیل می دهد.

وی افزود: احیای قلبی ریوی، از شما یک ناجی می‌سازد. درست در همان لحظه که همه شاهد سقوط ناگهانی یک انسان هستند، شما با هوش و توانایی خود می‌توانید کاری کنید که ایست قلبی به مرگ منجر نشود.
شایان ذکر است «مصطفی قائدی» مدرس این کارگاه آموزشی مراحل احیای قلبی ریوی پایه را به شیوه عملی نیز به پزشکان آموزش داد.