شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
کارگاه آموزشی آشنایی با نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی
در راستای فرهنگ سازی مصرف نان کامل، واحد بهبود تغذیه جامعه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی، جهت اصناف نموده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، در این جلسه آموزشی، مریم کمالی کارشناس تغذیه در خصوص اهمیت مصرف نان کامل و نقش آن بر سلامتی افراد جامعه و لزوم ایجاد دسترسی در سطح جامعه به نان کامل آموزشهای لازم را ارائه نمود.
وی افزود: باتوجه به اینکه نان قوت غالب سفره غذایی روزانه ایرانیان می باشد و همچنین سرانه مصرف نان در ایران سالیانه ۱۱۱ کیلوگرم است، مصرف نان کامل می تواند اثرات مفید بسیاری بر سلامت افراد داشته باشد. براساس دستورالعمل های رژیمی بهتر است حداقل ۵۰ درصد از نان مصرفی روزانه از نوع نان کامل باشد.
او ادامه داد: نان کامل نانی است که از دانه گندم کامل تهیه شده است و شامل سبوس و جوانه دانه گندم می باشد و ارزش غذایی آن به دلیل وجود فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین های گروه ب، آهن، روی و سایر مواد مغذی بسیار بالاتر از نان های تهیه شده از آرد تصفیه شده می باشد.
«مریم کمالی»اظهار داشت: مصرف نان کامل می تواند به پیشگیری از ابتلا به بسیاری از مشکلات و بیماریها از جمله چاقی، دیابت، پرفشاری خون، چربی خون، بیماری های قلبی عروقی، مشکلات بینایی و حتی مشکلات خلق و خو و استرس کمک کند.