• 1402/11/15

کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری های مشترک بین انسان و حیوانات

کارگاه آموزشی بیماری های مشترک انسان و دام با محوریت بیماری هاری، تب مالت، سالک، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و کیست هیداتید برای دانش آموزان مدرسه شبانه روزی ام البنین در فیروزآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزباد، پرویز مردانی کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر هدف از برگزاری این کلاس های آموزشی را افزایش اطلاعات و آگاهی دانش آموزان مناطق عشایری و روستایی دانست و عنوان کرد: از آنجایی که دانش آموزان مدارس شبانه روزی از خانوارهای روستایی و عشایری هستن که غالب این خانوارها به شغل دامداری مشغول هستند و آموزش بیماری های مشترک انسان و دام از طریق افزایش سطح آگاهی و سواد بهداشتی خانوارهای دامداران نقش موثری در کنترل و پیشگیری بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و کاهش بیماری ها و کاهش هزینه های درمان و مرگ و میر های مربوطه دارد.

وی افزود: انتظار داریم این دانش آموزان در نقش سفیران سلامت، این آگاهی را به خانوارهای خود انتقال دهند.
پرویز مردانی در ادامه اظهار داشت: در این کلاس ها به تعریف بیماری های مشترک، علایم بیماری ها، راههای انتقال و راههای پیشگیری این بیماری ها توضیح داده شد.
او در پایان گفت: در نظر داریم با برنامه ریزی و با همکاری مدارس شبانه روزی روستایی و عشایری شهرستان، این دوره کلاس ها را برای تمامی دانش آموزان برگزار کنیم.