• 1403/02/24

پیام رئیس شبکه بهداشت به مناسبت هفته ملی جمعیت

محمد دوله، رئیس شبکه بهداشت و درمان طی پیامی در آغاز هفته ملی جمعیت بر همکاری همه جانبه مردم و سازمان ها بر رشد جوانی جمعیت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، متن پیام به شرح زیر است:

موضوع جوانی جمعیت هم اکنون از مهمترین مسائل و دغدغه کشور است که اگر به آن پرداخته نشود، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به آینده کشور وارد خواهد کرد. جمعیت جوان که اساس توسعه و آبادانی هر جامعه است باید حفظ و صیانت شود و این وظیفه آحاد جامعه و همه مسئولان است که در این راستا تلاش کنند.
امسال هفته ملی جمعیت از ۲۴ الی ۳۰ اردیبهشت ماه با شعار "نقش من در جوانی ایران " برگزار می‌شود و یکی از مهم‌ترین اقدامات جلب مشارکت همه سازمان‌ها ادارات دولتی و خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد در راستای اجرایی سازی اهداف جوانی جمعیت و اجرای صحیح قانون جوانی جمعیت در استان می‌باشد که امید است با مشارکت سازنده و همه جانبه ایران عزیزمان را از خطر سالمندی نجات دهیم.
در حال حاضر یکی از معضلات پیش روی جوامع مواجهه با پیری جمعیت بوده که هشداری جدی در زندگی فردی و اجتماعی به وجود آورده است.
مسیر آینده و آینده سازان این مسیر را بدون جامعه ای با حضور جوانان با انگیزه که سکان داران این کشور در عرصه های مختلف خواهند بود، نمی توان تصور نمود.
هفته جوانی جمعیت فرصتی فراهم نموده تا با نگاهی جامع به این موضوع بسیار مهم و بررسی مخاطرات پیش رو در صورت عدم توجه به پیری جمعیت و عواقب ناشی از آن، با برنامه ریزی و آینده گری، میهن سربلندمان را همیشه جوان نگاه داریم.