• 1399/12/20
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد بمناسبت روز رژیم درمانگر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد دهم مارس،  روز جهانی رژیم درمانگر(Nutritionist,s Day) مصادف با 20 اسفند ماه سال جاری را به کارشناسان و کارکنان این حوزه تبریک و از زحمات آنان بالاخص در این برهه زمانی مقابله با بیماری کرونا تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان  فیروزآباد متن پیام دکتر «خدابخش چگینی» بدین شرح است:

اختصاص یک روز از تقویم بعنوان روز رژیم درمانگر، نشان دهنده نقش مهم و گسترده مشاورین تغذیه در ارتقاء سلامت جامعه می باشد.

تغذیه سالم و مناسب از جمله راهکارهای مهم حفظ سلامتی به شمار می رود و حتی از طریق تغذیه سالم و تقویت سیستم ایمنی می توان بسیاری از بیماری های عفونی را مهار و مانع از بروز آن شد که در بحران همه گیری بیماری کووید-19، کارشناسان تغذیه حوزه ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت نیز در کنار دیگر اعضای تیم سلامت، با مشاوره و آموزش، نقش بسیار مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری در گروه هدف را داشتند.

اینجانب این روز بزرگ را به تمامی کارشناسان تغذیه حوزه بهداشت و درمان شهرستان تبریک عرض نموده و برای آنان آرزوی سلامتی و سربلندی و توفیق روزافزون خدمت به خلق را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر خدابخش چگینی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد