• 1400/01/23

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد به مناسبت روز دندانپزشک

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با صدور پیامی به مناسبت روز دندانپزشک، ضمن تبریک این روز به کلیه کارکنان عرصه های مختلف حوزه سلامت دهان و دندان، از تلاش های دست اندرکاران این حوزه در ارتقای شاخص های سلامت دهان و دندان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد دکتر «خدابخش چگینی» در این پیام همچنین تلاش های فعالان عرصه سلامت دهان و دندان در بحران کرونا را مورد تقدیر قرار داد.

در متن این پیام آمده است:

سلامت دهان و دندان، از جمله حیطه های مهم سلامت عمومی در جامعه است که دست اندرکاران این حوزه را از جایگاهی مهم در نظام سلامت کشور برخوردار ساخته است.

اینجانب با تبریک فرا رسیدن بیست و سوم فروردین، روز دندانپزشک را به تمامی اساتید محترم، دندانپزشکان شاغل در عرصه های بهداشت و درمان، بهداشت کاران دهان و دندان و دانشجویان عزیز این رشته؛ تلاش های ارزنده این عزیزان را در بهبود سلامت عمومی جامعه، به ویژه در طی بیش از یک سال گذشته که بحران کرونا، بر این عرصه از خدمات سلامت نیز تاثیر قابل توجهی را به همراه داشت، صمیمانه ارج می نهم و از ایزد متعال، توفیق سلامت و بهروزی را برای این عزیزان خواستارم.

دکتر خدابخش چگینی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد