• 1400/02/15
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد به مناسبت روز جهانی ماما؛

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با انتشار پیامی به مناسبت روز جهانی ماما، از خدمات و تلاش های آنان در روزهای بحرانی کرونا به پاس تلاش برای سلامت مادران و نوزادان و تداوم شیرینی لبخند حیات در جامعه، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در متن پیام دکتر «خدابخش چگینی» آمده است:

پانزدهم اردیبهشت در تقویم سلامت، به نام سپیدپوشانی نامگذاری گردیده که حضورشان در زنجیره سلامت، به شیرین ترین هدیه خداوندی؛ یعنی موهبت حیات پیوند خورده است.

آنان که شکوه زندگی را با تمام شگفت انگیزی؛ هر لحظه نظاره گر هستند و ضربان حیات، به همت و تلاششان، همواره جاری است.

نیروهای ارزشمند خانواده سلامت کشور که حضور ارزشمندشان در کنار دیگر همکاران، همواره نویدبخش نبض زندگی بوده است. همکاران شریفی که همواره تمامی تلاش خود را در مسیر ارتقای دو شاخص سلامت مادران و نوزادان به کار بسته و نقش سازنده ای در این عرصه داشته اند.

ضمن تبریک این روز جهانی به تمامی همکاران ارجمند ماما، حضور و همراهی همیشگی شما عزیزان را در عرصه سلامت مادران و نوزادان و بهداشت باروری، ارج می نهم؛ به ویژه اینکه امسال نیز همچون سال گذشته، این روز جهانی را در حالی گرامی می داریم که شما عزیزان رسالتی سنگین تر از همیشه بر دوش دارید و در روزهای بحرانی اپیدمی کرونا، با تمام دشواری ها کوشیده اید مادران و نوزادان، از این بحران در امان بوده و در این ایام تلخ، همچنان نویدبخش لبخند شیرین حیات به خانواده ها هستید.

از ایزد هستی بخش، سلامت و توفیق روزافزون شما همکاران شریف حوزه مامایی در عرصه امیدبخشی که برای خدمت به جامعه برگزیده اید را خواستارم و امیدوارم دستاورد حضور همدلانه و صادقانه شما عزیزان در کنار خانواده ها، پرورش فرزندانی سالم برای فردای روشن میهنمان باشد.

دکتر خدابخش چگینی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد