• 1399/02/15
تبریک روز ماما

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد بمناسبت روز جهانی ماما

رییس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد همزمان با فرا رسیدن روز جهانی ماما، با صدور پیامی این روز را به کلیه همکاران ماما تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در متن پیام دکتر "خدابخش چگینی" آمده است:

15 اردیبهشت ماه برابر با پنجم ماه می، روز جهانی ماما، فرصت مغتنمی است برای تاکید بر اهمیت جایگاه و حرفه مامایی در ارتقاء سلامت خانواده و جامعه؛ لذا اینجانب ضمن ارج نهادن به نقش مهم و حیات‌بخش شما زحمتکشان دلسوز در حوزه سلامت بخصوص در وضعیت این روزهای شیوع بیماری کرونا و خدمات دهی بیش از پیش شما همکاران گرامی؛ موفقیت روزافزونتان در خدمت به آحاد مردم را از خداوند متعال مسئلت می نمایم. امید است که انشاءالله با تلاش و وظیفه شناسی شما همکاران، روز به روز شاهد ارتقاء کیفیت هرچه بیشتر خدمات مامایی و کمک به استقرار جامعه ای سالم و با نشاط در جامعه باشیم.

دکتر خدابخش چگینی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد