• 1401/02/21
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

پیاده روی دانش آموزان و اهالی روستای سرتل فیروزآباد بمناسبت هفته سلامت

دانش آموزان و مربیان و اهالی روستای سرتل ضمن شرکت در مراسم پیاده روی و آشنایی با اهمیت پیاده روی و تحرک بدنی و تغذیه سالم محیط اطراف روستا را پاکسازی نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد بهورز خانه بهداشت سرتل گفت: دانش آموزان، مربیان و تعدادی از اهالی روستای سرتل، از مدرسه شهید روستا تا کارخانه برنجکوبی را پیاده روی کردند.

«پیکر مرادی» گفت: پس از پیمودن مسیر دو کیلومتری در مورد تغذیه سالم و اهمیت پیاده روی و تحرک بدنی، آموزشهای لازم به دانش آموزان و افراد شرکت کننده داده شد.

مرادی افزود: دانش آموزان بهترین کانال ارتباطی جهت انتقال پیام‌های بهداشتی به افراد و خانواده ها هستند به همین دلیل به بهانه های مختلف برنامه هایی را تدارک دیده و مسائل مختلف بهداشتی را به آنان آموزش می دهیم.

او در پایان اشاره نمود: در این برنامه ضمن شرکت نمودن دانش آموزان در برنامه پیاده روی، به اهمیت وعده صبحانه، آن هم صبحانه سالم تاکید شد.