• 1399/05/21
پایش و نظارت بر عملکرد شبکه بهداشت و درمان

پایش و نظارت دانشگاه بر عملکرد شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در پیشگیری و کنترل کرونا

کارشناس مسئول بهورزی و عضو کمیته پایش کرونا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید و نظارت بر عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد در پیشگیری و کنترل کرونا از زحمات و عملکرد مطلوب این مجموعه  تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «فرانک فتحی» فعالیت های صورت گرفته در این شهرستان در پیشگیری و کنترل کرونا همچون: هماهنگی های بین بخشی بین ادارات و مسئولین و مطرح شدن موضوع در جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی، مطلوب بودن عملکرد شبکه از لحاظ لجستیک و تجهیزات و نیز پیگیری مجدد موارد برشمرد و گفت: کارشناسان سلامت محیط و حرفه ای در بازدید از کارخانجات، طرح تشدید و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و نظارت بر فاصله گزاری اجتماعی و گندزذایی و ضدعفونی مکان مصلای نماز جمعه و مساجد، وظایف خود را بخوبی انجام داده اند و بازدید و نظارت ها بر این اماکن نیز همچنان ادامه دارد.

فتحی افزود: مشاوره های تلفنی توسط واحد های مبارزه با بیماریهای واگیر، سلامت محیط، روان و تغذیه انجام میگیرد و تیم واکنش سریع نیز در مواقع ضروری بسیار خوب عمل می کند و پیگیری گروههای پرخطر مثل دیابتی، پرفشاری خون، مادران باردار و سالمندان در حال انجام است.

عضو کمیته پایش کرونا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین در بازدید از مرکز 16 ساعته گفت: عملکرد این مرکز با توجه به رعایت پروتکل ها و راه اندازی طبق استانداردهای مورد انتظار، خیلی رضایتبخش بود. پزشک، پرستار، مراقب سلامت، نمونه گیر و نیروی خدماتی و تنظیفات کاملا بر کار خودشان اشراف داشتند و پوسترها و پروتکل ها بر روی دیوار نصب شده بود.

او در پایان ضمن مثبت ارزیابی نمودن فعالیت های کلی این شبکه از زحمات دکتر «خدابخش چگینی» رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، «بهادر قهرمانی» رئیس مرکز بهداشت و کلیه کارشناسان کوشای بهداشتی تقدیر نمود.