• 1402/11/09

نظارت کارشناسان بهداشت مدارس بر توزیع شیر در مدارس سطح شهر

با توجه به توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی و اهمیت رعایت اصول بهداشتی در توزیع و نگهداری شیر مدارس در راستای اجرای برنامه های سلامت نوجوان و مدارس، کارشناسان واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت، از محل نگهداری و نحوه توزیع شیر و پایگاه های تغذیه سالم در مدارس سطح شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، زینت ریحانی کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت هدف از توزیع شیر رایگان در مدارس را رفع مشکلات تغذیه ای و کمک به سلامت دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: توزیع رایگان شیر به منظور حفظ سلامت دانش آموزان در مدرسه اقدامی بسیار مفید برای فرهنگ سازی است.این ماده غذایی کامل،برای سلامت جسمی و ذهنی کودکان و نوجوانان بسیار مهم است و در میان همه مواد غذایی یک ماده کامل است که همه مواد غذایی را داراست و کمبود آن فقط در آهن دیده می شود. دانش آموزان به این علت که در دوران رشد جسمی و ذهنی هستند مصرف شیر در این سنین برای آنها بسیار مفید است.

وی افزود: تغذیه سالم روی رشد دانش‌ آموزان تاثیر می‌گذارد و همچنین اینکه مطالعات نشان داده که دانش‌آموزانی که تغذیه مناسب‌تری دارند، تمرکز و یادگیری بهتری خواهند داشت.
او در خاتمه اظهار امیدواری کرد که با هماهنگی و همکاری های بین بخشی و ارائه آموزش های لازم با برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری جلسات آموزشی برای دانش آموزان و خانواده های آنان و ارسال و انتقال این درس آموخته ها با تهیه پوستر، محتوا سازی، بروشور، پمفلت از طریق کانال های ارتباطی فضای مجازی، بتوانیم در افزایش پیشبرد اهداف این طرح گام های موثر برداشته باشیم.