• 1401/01/21
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

نظارت کارشناسان بهداشت محیط فیروزآباد بر صنوف مختلف در ایام ماه مبارک رمضان

کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت فیروزآباد ضمن نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و آموزشهای لازم، رورانه صنوف مختلف را مورد ارزیابی قرار می دهند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه فیروزآباد گفت: کارشناسان بهداشت محیط جهت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در راستای پیشگیری از بیماری کووید 19 و رعایت مسایل بهداشتی تاکید ویژه دارند.

مهندس «سلطانعلی هوشیار» ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط در زمینه های کنترل مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذائی و اماکن عمومی و کلیه مواردی که موجب ارتقای سطح سلامت جامعه بخصوص در این ایام روزه داری و ماه مبارک رمضان می شوند، فعالیت دارند.

مهندس هوشیار با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط در تامین امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه از هیچ تلاشی فرو گذار نیستند، افزود: کنترل عواملی از محیط زندگی که به نحوی در رفاه و سلامت جسمی و  روانی و اجتماعی انسان تأثیر دارند و نظارت بر سلامت مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یکی از وظایف مهم بهداشت محیط است و در این راستا تیم های نظارتی بهداشت محیط در قالب برنامه گشت مشترک با سایر ارگانها و نهادهای دولتی به صورت مستمر نظارت دارند.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه فیروزآباددر پایان، با اشاره به اینکه هر رفتاری که سلامت مردم را تهدید کند قابل چشم پوشی نیست، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، احساس مسئولیت کرده و موارد را جهت پیگیری به سامانه تلفنی190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارش کنند.