• 1402/11/16

نظارت بر عوامل زیان آور محیط کار

کارشناسان بهداشت حرفه ای از مراحل ارزیابی عوامل زیان آور محیط کار، در محل نگهداری معلولین بهزیستی شهید فیاض فیروزآباد نظارت بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ از محل نگهداری معلولین شهید فیاض بازدید و از مراحل اندازه گیری عوامل زیان آور محیطی توسط شرکت سپید ایمن فارس نظارت بعمل آوردند.
سارا حسین زاده کارشناس بهداشت حرفه ای این شبکه گفت: کارکنان توان‌ بخشی افرادی هستند که با مخاطبانی سروکار دارند که مشکلات مختلف جسمی و روانی یا ناتوانی‌های عملکردی مختلفی را تجربه می‌کنند و از آسیب‌ پذیرترین اقشار جامعه به حساب می‌آیند.
او ادامه داد: با توجه به اهمیت مراکز توان‌بخشی به عنوان سازمان‌های ارائه‌ دهنده خدمات بهداشتی و درمانی و سختی کار کارکنان شاغل در این مراکز، رضایت شغلی در این سازمان‌ ها اهمیت ویژه‌ای دارد و نداشتن رضایت شغلی در بین کارکنان این مراکز به گسستگی عاطفی، بی‌تفاوتی و کاهش کیفیت خدمات ارائه‌ شده منجر می‌شود که این امر نتایج جدی را دربر خواهد داشت.
وی افزود: این امر نه‌ تنها از نظر کمی باعث اختلال در کار رسیدگی به بیماران می‌شود، بلکه از نظر کیفی نیز باعث تضعیف روحیه کارکنان و بیماران می‌شود، در نتیجه کیفیت مراقبت‌های بهداشتی و درمانی را تحت‌ الشعاع خود قرار می‌دهد و بار اقتصادی و مالی سنگینی را به سیستم سلامت وارد می‌کند.
«سارا حسین زاده»در پایان گفت: نظر به حساسیت و اهمیت وظیفه و کارکرد مراکز توان‌بخشی در جامعه و اینکه کارکنان این مراکز به دلیل ماهیت خاص شغل توان‌بخشی ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با افراد کم‌ توان و آسیب‌ دیده دارند، این شغل وضعیت شغلی متفاوتی نسبت به دیگر مشاغل دارد. بنابراین مدیریت بهداشت حرفه‌ای در این محیط‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد.