• 1399/05/22
نظارت بر رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در دانشگاهها

نظارت بر رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در دانشگاههای شهرستان فیروزآباد

در بازدید از دانشگاههای شهرستان فیروزآباد توسط کارشناسان بهداشتی بر الزام رعایت فاصله ‌گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده توسط کارکنان و دانشجویان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، رئیس اداره امور عمومی این شبکه گفت: طی بازدیدی که توسط کارشناسان سلامت محیط و کار و نظارت بر درمان این شبکه از دانشگاهها جهت بررسی رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد، ضمن بررسی وضعیت دانشگاهها، آموزش های لازم در این خصوص نیز ارائه شد.

مهندس «حمیدرضا عظیمی» افزود: رویکرد اصلی در جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این زمینه بر اساس دستورالعمل پیشگیری و کنترل کرونا است که در این راستا به طور مستمر انجام می‌شود.

مهندس عظیمی افزود: طی برسی های بعمل آمده توسط ناظرین و کارشناسان بهداشتی این شبکه از دستگاه ‌های اجرایی شهرستان، پروتکل ‌های بهداشتی در محیط اداری رعایت میگردد.

او اضافه کرد: با توجه به اینکه تامین سلامتی مردم و تکریم ارباب رجوع وظیفه اصلی ما در مجموعه بهداشت و درمان است اما مردم نیز برای گرفتن خدمت موکلف به استفاده از ماسک و رعایت نکات بهداشتی در این زمینه هستند.