• 1403/02/25

نشست با فعالین دانشجویی و اصحاب رسانه

همزمان با دومین روز از هفته ملی جمعیت، به منظور تبادل نظر با نخبگان جامعه در رابطه با خطرات پیری جمعیت، نشستی با حضور رئیس شبکه، کارشناسان جوانی جمعیت، فعالین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فیروزآباد و جمعی از اصحاب رسانه در دفتر مدیریت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، در این نشست محمد دوله رئیس شبکه ضمن گرامیداشت دهه کرامت، طی سخنانی دانشجویان را نقطه عطف شکل گیری تحول های بزرگ و آینده سازان کشور عنوان کرد و اظهار امیدواری نمود دانشجویان با معرفت افزایی و تلاش جهادی بتوانند عامل اصلی پیشرفت کشور و نقطه به اوج رسیدن اهداف و پویایی در عرصه های مختلف شوند.
او ادامه داد: تعبیری که اکنون درباره پیری جمعیت وجود دارد این است که این مساله برای کشور یک سیاه چال و از هر نظر، مساله ملی و امنیتی می‌باشد. به هر دلیلی که این مشکل در کشور به وجود آمده، ما باید شرایطی که باعث ایجاد آن شده را شناسایی و اقدامات لازم را انجام دهیم.

رئیس شبکه بهداشت بیان کرد: مسائل فرهنگی و تبلیغاتی در موضوع جوانی جمعیت برای مقابله با بحران پیری جمعیت از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ما در چند سال اخیر در این زمینه‌ها تلاش‌های بسیار خوبی را انجام داده‌ایم.
«محمد دوله» عنوان کرد: پیری جمعیت، فقط کاهش جمعیت نیست بلکه افزایش سطح سلامت نیز هست. شرایطی که وجود دارد و باعث شده جمعیت به سمت پیری برود، افزایش امید به زندگی و افزایش سن به دلیل سطح سلامت و مسائل بهداشتی و درمانی است.
این مقام مسوول گفت: در حوزه دانشگاه نیز کارهای خوبی مثل افزایش خوابگاه‌های متاهلی، تشویق برای رواج ازدواج آسان برای محیط‌های دانشجویی را انجام می‌دهیم و هر شرایطی که بتوانیم فرزندآوری را به حد مناسب کشوری که ۲ و نیم فرزند در خانواده است را اعمال می‌کنیم.

او اظهار کرد: امیدواریم با تلاش حوزه سلامت و دیگر حوزه‌ها، پیری جمعیت که کیان و امنیت کشور را نیز به خطر می‌اندازد را مهار و به سمت مثبت پیش برویم.
 وی اضافه کرد: این جلسه تلاشی برای هم اندیشی و یک همانگی با فعالین دانشجویی و اصحاب رسانه است تا جامعه‌ای با توانمندی بیشتر و نرخ جمعیتی مناسب داشته باشیم و موقعیت کشور را در سطح جهانی و مطلوب نگه داریم و یک محیط اجتماعی مناسب برای خودمان فراهم کنیم.
 گفتنی است، این نشست به صورت پرسش و پاسخ و تبادل نظر بین رئیس شبکه، دانشجویان و اصحاب رسانه پیرامون مشکلات و چالش های جوانی جمعیت برگزار شد.