• 1403/01/19

نجات جان مادر باردار ۳۴هفته و نوزادش

سوسن گورکانی مسوول مرکز خدمات جامع سلامت میمند گفت: خانم ۳۳ ساله باردار اهل میمند با سن بارداری ۳۴ هفته و درد شکم ناگهانی و تشنج، پس از مراجعه به مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی میمند با همکاری تیم پزشکی و اقدامات سریع و به موقع نجات یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، سوسن گورکانی اظهار داشت: یک مادر ۳۳ ساله که به علت تشنج و درد زایمان و ضعف دچار مشکلات تنفسی شده بود تحت درمان و مراقبت قرار گرفت که خوشبختانه با هوشیاری و مهارت تیم پزشکی حاضر در صحنه زایمان طبیعی با موفقیت صورت گرفت و نوزاد دختر سالم به دنیا آمد.
وی افزود: هفته‌های پایانی بارداری، به‌خصوص هفته سی و چهارم بارداری یکی از مراحل حساس و پراسترس برای مادران باردار به شمار می‌رود. کوچک‌ترین تغییرات در این هفته ممکن است مادر را نگران کند که در اغلب موارد طبیعی هستند. در این هفته لازم است که مادر بیش از قبل مراقبت‌های نزدیک به زایمان و زایمان را رعایت کند و در صورت لزوم با پزشک خود در ارتباط باشد.
سوسن گورکانی خاطرنشان کرد: بلافاصله مادر و فرزند جهت مراقبت های بیشتر به بیمارستان حضرت قائم(عج) منتقل شدند.