19 آذر 1404

  • 1404/09/16
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

نان کامل؛ انتخابی سالم‌تر برای پیشگیری از بیماری‌ها و کاهش هزینه‌های درمان

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، با اشاره به ارزش تغذیه‌ای نان کامل، تأکید کرد که مصرف این نان نقش مهمی در ارتقای سلامت و کاهش خطر بیماری‌های مزمن دارد.

نان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و‌ درمان شهرستان فیروزآباد، منصوره نوروزپور، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، با تشریح مزایای نان کامل گفت: «نان کامل از آردی تهیه می‌شود که شامل همه اجزای دانه گندم یعنی اندوسپرم، سبوس و جوانه است. این آرد تنها ۲ تا کمتر از ۶ درصد سبوس‌گیری دارد، در حالی‌که در نان‌های تهیه‌شده از آرد سفید، میزان سبوس‌گیری به ۱۲ تا ۱۸ درصد می‌رسد و همین موضوع باعث می‌شود ارزش تغذیه‌ای نان کامل به‌مراتب بیشتر باشد.

او با اشاره به نتایج مطالعات علمی افزود: مصرف نان کامل با کاهش خطر بیماری‌های قلبی، دیابت نوع دو، چاقی و برخی سرطان‌ها مرتبط است. فیبر موجود در این نان باعث بهبود عملکرد روده، کاهش کلسترول بد (LDL) و کنترل بهتر قند خون می‌شود.

نوروزپور در ادامه اظهار کرد: وجود ویتامین‌های گروه B و منیزیم در نان کامل نیز نقش مؤثری در متابولیسم انرژی و عملکرد صحیح سیستم عصبی دارد. همین ترکیبات ارزشمند باعث می‌شود که این نان یک انتخاب روزانه مناسب برای همه گروه‌های سنی باشد.

او با تأکید بر اهمیت اقتصادی این انتخاب گفت: مصرف نان کامل نه‌تنها به بهبود سلامت کمک می‌کند، بلکه می‌تواند هزینه‌های درمانی ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و برخی سرطان‌ها را کاهش دهد و در نهایت به صرفه‌جویی در هزینه‌های خانوار و نظام سلامت منجر شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها,اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 139961
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید