• 1400/03/20
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

مرکز تخصصی آموزش و مشاوره خانواده بهار نکو در فیروزآباد با همکاری اداره ورزش و جوانان این شهرستان برگزار نمود/ وبینار آموزشی با موضوع تاثیر خودشناسی قبل از ازدواج

کارشناس نمایندگی جنوب غرب مرکز تخصصی آموزش و مشاوره خانواده بهار نکو (شهرستانهای فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین) از برگزاری وبینار آموزشی با موضوع تاثیر خودشناسی قبل از ازدواج در فیروزآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «الهام خلیفه » با اعلام این موضوع که این مرکز با طیف کاری گسترده بیش از چهار سال است که خدمات گسترده ای را در زمینه های تحکیم بنیان خانواده در این سه شهرستان آغاز نموده است گفت: این مرکز جهت همکاری با ادارات، ارگانها و موسسات مختلف در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سطح آموزشی افراد آمادگی هرگونه همکاری را دارد.

دکترای تخصصی مشاوره خانواده و عضو هیات علمی دانشگاه و مدرس و مشاور بهار نکو در این وبینار گفت: آگاهی شامل فرآیندهایی در ذهن ما می شود که این خود آگاهی مثل این می ماند که ما خودمان را در آینه می بینیم و این خود آگاهی سبب آرامش می شود.

دکتر «ماریه دهقان» افزود: در خود آگاهی شما با یک مسابقه روبرو هستید بین من و خودم که در واقع من داور مسابقه ام و مسیر هم دست خودم هست و هر جا در خود آگاهی به مواردی بر بخوریم مثل چرا من این عقیده را دارم یا این موقعیت را دارم به ما آسیب می زند.

او ادامه داد: این خود آگاهی موجب خودشناسی می شود و خود شناسی نیز باعث شناسایی و خنثی کردن تمام آنچه ما را قفل می کند و اجازه پیشرفت نمی دهد، می شود.

دکتر ماریه دهقان ادامه داد: هیجان ها منفی نیستند بلکه مثبت هستند خشم یک هیجان سالم است و در مدیریت خشم، ما به دنبال سرکوب خشم نمی رویم و به خود فرصت می دهیم که بتوانیم خشم را بشناسیم و با مدیریت صحیح و سرکوب نکردن آن و تبدیل نشدنش به یک معضل از حادثه های بعدی که ریشه در سرکوب خشم دارد جلوگیری می کنیم.

او تاکید کرد: کشف و درک شناخت مهارت ها و توانایی های خود قبل از ازدواج به این دلیل مهم هست که فرد قبل از ازدواجش بداند چه هدفی دارد تا برای ازدواج خود براساس هدف اصلی زندگی اش برنامه ریزی کند و هنگام انتخاب با توجه به شناخت کافی نسبت به خود دست به انتخاب طرف مقابل بزند و در صورت برخورد با ژرف مقابل و تشکیل زندگی مشترک بهتر و عمیق تر با مسایل روبه رو شود.