• 1402/09/26

فارغ التحصیلی دانشجویان اولین دوره مجازی کاردانی بهورزی در فیروزآباد

جمیله کهزادی مدیر مرکز آموزش بهورزی از فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان مجازی کاردانی بهورزی در تاریخ ۲۲ آذر ۱۴۰۲ از مرکز آموزش بهورزی شهرستان فیروزآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، جمیله کهزادی مدیر مرکز آموزش بهورزی در نخستین آیین فارغ التحصیلی دانشجویان مجازی کاردانی بهورزی ضمن ابراز خرسندی از جذب نیروی متخصص در بخش بهورزی اظهار داشت: بهورز اصیل ترین شخصیت را در نظام سلامت کشور به خود اختصاص داده و مردمی بودن این قشر پرتلاش در این مسئله به خوبی نمود پیدا کرده است.
وی با بیان این نکته که بهورز باید از هوش و ذکاوت ویژه ای برخوردار باشد اذعان داشت: یکی از امتیازهای ویژه هر بهورز اقدام بجا و در لحظه او در قبال رخدادهاست و هدف از اجرای دوره کاردانی بهورزی را ارتقاء سطح علمی بهورزان جهت ارائه خدمت هرچه بهتر به گروه هدف دانست.

«کهزادی» در پایان ضمن قول مساعد همکاری با بهورزی و جامعه بهورزان مجموعه، خطاب به بهورزان فارغ التحصیل تاکید کرد: در کنار همه ی مسئولیت ها و شرح وظایف مصوب برای شما، دو ماموریت به عنوان ماموریت اصلی از جانب مجموعه به دوش شما نهاده می شود که یکی پرداختن به جوانی جمعیت به عنوان مبارزان خط اول تعامل با مردم و دیگری تامین سلامت روانی جامعه است که این مهم را اول از خود شروع و به سایر بخش های جامعه هدف تسری دهید.

شایان ذکر است در اولین دوره کاردانی بهورزی تعداد ۱۱ نفر بهورز شاغل از شهرستان های مهر، لامرد، فراشبند، فیروزآباد و قیروکارزین بعداز قبولی در آزمون ورودی پذیرفته شده اند.همچنین نمرات دروس تئوری و عملی به شرکت کنندگان در دوره بعد از بازدید از عملکرد دانشجویان توسط مربیان مرکز آموزش بهورزی فیروزآباد براساس چک لیست های مهارتی و نظارتی مشخص داده می‌شود.