• 1399/06/08
هر خانه یک پایگاه سلامت

طرح ملی هر خانه یک پایگاه سلامت در شهرستان فیروزاباد

کارشناس مسئول اموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از اجرای طرح ملی "هر خانه یک پایگاه سلامت"  در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد «فاطمه سلامیان» در تشریح این طرح در جمع مسولین واحدهای ستادی و کارشناسان ناظر مراکز جامع سلامت شهری و روستایی  گفت: اهداف کلی این طرح توانمند سازی فرد، خانواده و جامعه برای تامین ،حفظ و ارتقای سلامت در مراقبت از خود و همیاری و مشارکت جمعی می باشد.

سلامیان ادامه داد: در این برنامه 20 درصد سفیران سلامت خانواده تا پایان سال99 بر اساس" برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت" آموزش خواهند دید.

او افزود: سلامت برای همه ،جز با تلاش همه برای سلامت محقق نمی شود و این حق و مسوولیتی همگانی است.

کارشناس مسئول اموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان در پایان تاکید کرد: ارتقای عادلانه سلامت نیازمند توانمند سازی مردم  و جامعه برای مشارکت در مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه است.