نظارت سلامت محیط در ماه مبارک رمضان
طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان فیروزآباد در ماه مبارک رمضان
.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه با اعلام این خبر گفت: نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی فیروزآباد بالاخص قنادی ها، محل تهیه زولبیا و بامیه و نیز آش و حلیم ها، نانوایی ها، خواروبار فروشی ها، قصابی ها، کبابی ها، مرغ فروشی ها و سوپرمارکت ها از نخستین روز ماه مبارک رمضان در این شهرستان جهت اجرای پروتکل های بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی شروع شده است.
مهندس «سلطانعلی هوشیار» افزود: در این طرح روزانه کارشناسان بهداشت محیط بصورت ضربتی و همچنین بازدید مشترک با ادارات صمت، اتاق اصناف، تعزیرات و اماکن عمومی انجام وظیفه می نمایند.
او گفت: کارشناسان بهداشت محیط ضمن تاکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بهداشت فردی، استفاده از ماسک، دستکش و لباس کار آموزش های لازم را نیز به متصدیان ارایه می دهند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه فیروزآباد خاطرنشان نمود: استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل جهت تشخیص سالم بودن تجهیزات و مواد غذایی در این بازدیدها از دیگر اقدامات تاثیر گزار کارشناسان سلامت محیط در این شهرستان است.
مهندس هوشیار در پایان از شهروندان خواست جهت هرگونه تخلف و رعایت نکردن مسایل بهداشتی از سوی واحدهای صنفی، با سامانه تلفنی 190 وزارت بهداشت تماس بگیرند.
نظر دهید