• 1398/07/15
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت

زنگ بازگشایی مدارس با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان فیروزآباد

زنگ مدارس

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از نواختن زنگ بازگشایی مدارس با حضور حجت السلام و السلمین «سید عزیزاله هاشمی زاده» امام جمعه، «سید کمال علوی» فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان در دبیرستان پسرانه فرهنگیان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد«صدیقه امیرسالاری» گفت: در ابتدای این مراسم «علی بیات» رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان فیروزآباد ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور مسئولین، شروع فصل تعلیم و تربیت را به کلیه دانش آموزان و سایر فرهنگیان تبریک و تصریح نمود: در طی کردن مسیر علم و دانش و پیشرفت دانش آموزان با استعانت از درگاه خداوند و همت مسئولین شهرستان از هیچ تلاش دریغ نخواهیم کرد.

خطیب نماز جمعه شهرستان به تشریح ابعاد و دستاوردهای مختلف در دوران هشت سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: دوران دفاع مقدس در تاریخ ایران اسلامی همیشه ماندگار است و با اشاره به نقش آفرینی اقشار مختلف در دوران هشت سال دفاع مقدس، افزود: نقش فرهنگیان و دانش آموزان در این راستا ویژه بود.

حجت السلام و السلمین «سید عزیزاله هاشمی زاده» ادامه داد: نقش امروز دانش آموزان در سنگر علم ودانش این است که تعلیم وتربیت را با هوشمندی دقیق دنبال کنند.

فرماندار شهرستان از آموزش و پرورش به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی پس از خانواده یاد کرد و افزود: دانش آموزان باید در راستای فراگیری علوم کاربردی و فنی کوشیده و در راستای توسعه کشور فعالیت کنند.

«سید کمال علوی» سلامت جسمانی ، روانی، اجتماعی و معنوی را از ارکان سلامت افراد هر جامعه دانست و خاطرنشان نمود: با توجه به اینکه قشر عظیمی از افراد جامعه در سنین دانش آموزی قرار دارد، بنابراین با بازگشایی مدارس و همکاری آموزش و پرورش و دیگر سازمان ها، با یاری خداوند متعال انشاء الله شاهد ارتقای شاخص های سلامت خصوصا در قشر آینده سازان این مرز و بوم یعنی دانش آموزان خواهیم بود.

این مراسم با ارائه مقاله هایی توسط دانش آموزان خاتمه یافت.