• 1400/10/13
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

دوازدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار تغذیه، کرونا، واکسیناسیون از 15 لغایت 30 دی ماه 1400 در شهرستان فیروزآباد

دوازدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار تغذیه – کرونا – واکسیناسیون از 15 لغایت 30 دی ماه 1400 در شهرستان فیروزآباد همگام با سراسر کشور برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد کارشناس تغذیه این شبکه گفت: در شرایط فعلی بحران کرونا، رعایت اصول تغذیه سالم در کنار پیروی از پروتکل های بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کووید- 19 ، برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مدیریت تغذیه ای در این بیماری حائز اهمیت است.

«منصوره نوروزپور» افزود: پاسخ مناسب بدن به واکسیناسیون کرونا نیز مستلزم عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن است و بدین منظور لازم است در زمینه افزایش آگاهی های تغذیه ای جامعه فعالیت های گسترده آموزشی اجرا شود.

نوروز پور ادامه داد: برگزاری کمپین ملی تغذیه فرصت مناسبی را جهت تحقق اهداف آموزشی فوق فراهم نموده است، لذا شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با همکاری سایر ادارات نظیر اداره آموزش و پرورش شهرستان فیروزآباد و میمند و همچنین اداره شهرداری در نظر دارد، فعالیت های آموزشی خود را در قالب برگزاری کلاس های آموزشی ویژه مدیران، معلمین، اولیا و دانش آموزان در مدارس و همچنین فعالیت های آموزشی در فضای مجازی، نصب پوستر و بنر در سطح شهر برگزار نماید.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، از مردم خواست با اصلاح الگوی غذایی خود و دریافت نوبت سوم واکسن کرونا به سلامتی خود کمک کنند.