• 1403/01/17

حضور پرشور کارکنان بهداشت و درمان در راهپیمایی روز قدس

رئیس شبکه بهداشت به همراه رئیس بیمارستان و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان بهداشت و درمان در راهپیمایی روز قدس، شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، رئیس شبکه به همراه رئیس بیمارستان و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان، همگام با مردم روزه‌دار، در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس، با سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی و ضد استکباری، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس و سکوت مجامع بین المللی در مواجهه با این جنایات، بار دیگر از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین حمایت کردند و اتحاد بیش از پیش مسلمانان را در مقابله با رژیم اشغالگر قدس خواستار شدند.

روز جهانی قدس امسال به دلیل عملیات حماسی و تاریخ ساز طوفان الاقصی و نیز تجاوز اخیر رژیم فاسد تروریستی اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و به شهادت رساندن جمعی از مستشاران جان برکف ایران اسلامی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.

گفتنی است در این روز نیروهای عملیاتی اورژانس فیروزآباد با همکاری بسیج جامعه پزشکی نیز با استقرار اتوبوس آمبولانس در میدان مرکزی شهر، باری دیگر حماسه خدمت و مشارکت فعالی را برای خدمت به مردم و راهپیماییان رقم زدند.
شایان ذکر است در پایان راهپیمایی میز ارتباطات مردمی، با حضور رئیس شبکه بهداشت و رئیس بیمارستان جهت پاسخگویی به مراجعین در مصلای نمازجمعه بر پا شد.