• 1402/12/27

جلسه هم اندیشی مجمع خیرین سلامت

جلسه هم اندیشی مجمع خیرین سلامت با حضور اعضای مجمع و رییس شبکه بهداشت در تاریخ ۲۷ اسفند۱۴۰۲ در دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، محمد دوله رییس شبکه بهداشت و درمان در جلسه مجمع خیرین سلامت که به هدف فعال ترشدن تلاش های این مجمع در جهت جلب نظر خیرین و اخذ کمک های آنها برگزار گردید کار و تلاش در عرصه های خیریه را موهبتی دانست که خداوند به برخی بندگان عطاء می فرماید.
او در ادامه گفت: حوزه سلامت بخاطر گستردگی کار و اینکه تمام جامعه مخاطب ما هستند و وزارت بهداشت هم متولی سلامت می باشد همواره برای اینکه تمام نیازهای سلامت را تأمین کند با مشکل مواجه بوده و هیچوقت به تنهایی قادر نیستیم این مهم را انجام دهیم ، لذا مشارکت و حمایت سازمانهای مردم نهاد و همکاری سازمانهای سلامت محور کمک کننده خواهد بود، لذا مجمع خیرین سلامت بایستی تلاش خود را مضاعف کند که در این مسیر خداپسندانه بتواند به کمک افراد نیکوکار، خوشنام که دغدغه حل مشکلات جامعه را دارند در رفع موانع بخش سلامت قدم های مؤثری بردارند.

این مقام مسوول، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در راستای معرفی نیازهای این بخش به خیرین را مهم برشمرد و افزود تاکنون در این زمینه اقدام مؤثری که لازم است صورت گرفته است.
وی افزود: حیطه همکاری خیرین در بخش سلامت بسیار است و با توجه به تنوع کار دانشگاه (ساخت و ساز اماکن، امور بهداشتی، امور درمان ، غذا و دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات سایر بخش ها) ما آماده اعلام نیازها به خیرین هستیم.

محمد دوله بیان کرد: وقتی خیری با نیت خیر خود کمکی در راسای ارتقاء بخش سلامت دارد، زمین یا ساختمانی اهداء و یا تجهیزاتی خریداری می کند تمام کارهای ضبط و ثبت قانونی بنام آن خیر صورت می پذیرد که نام نیک آن خیر همواره زنده نگه داشته شود.

در این جلسه اعضای مجمع خیرین سلامت شهرستان فیروزآباد نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه های درحال تکوین به آثار بسیار مثبت کمک های خیرین اشاره داشتند.
شایان ذکر است در پایان غلامحسین جاوید به جایگزینی مرحوم عبدالرسول رضایی، توسط شورای مجمع خیرین سلامت شهرستان فیروزآباد به عنوان عضو جدید انتخاب شد.