• 1403/01/29

جلسه بازرسین جوانی جمعیت

در راستای اجرای قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ادارت؛ جلسه تخصصی جوانی جمعیت با حضور رئیس شبکه و بازرسین جوانی جمعیت در دفتر مدیریت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، رئیس شبکه بهداشت در این جلسه ضرورت اهمیت جامعه جوان را بطور کامل تشریح کرد و گفت: همه ادارات و نهادها بایستی در راستای سیاست‌های تشویقی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.
در ادامه«معصومه سروری» کارشناس مسوول سلامت خانواده گفت: باید دغدغه جوانی جمعیت و فرزند آوری را در بین مردم نهادینه کنیم و هوشیار سازی آحاد جامعه گام اول است.
او با اشاره به چالش های پیش رو در موضوع جوانی جمعیت افزود: حوزه خانواده از اهمیت بسیاری برخوردار است، زیرا خانواده محور و عنصر اصلی تشکیل‌دهنده جامعه است، اگر خانواده‌ها سالم و نهاد خانواده در جامعه کارکرد صحیحی داشته باشد، جامعه رو به پیشرفت و سالم خواهد بود، اما عدم کارکرد صحیح نهاد خانواده، ریشه اصلی تمام تبعات اجتماعی است.
وی افزود: با پیگیری بازرسین جوانی جمعیت، تکالیف عمومی و اختصاصی هر یک از دستگاه‌ها به آن‌ها ارسال شده و راستی آزمایی نیزصورت گرفته است و در این میان دستگاه‌هایی وجود دارند که به بعضی وظایف خود را انجام داده‌اند و دستگاه‌هایی نیز با توجه به اینکه آئین نامه‌ای که باید ابلاغ شود، جنبه اجرایی پیدا نکرده نتوانستند به تکالیف خود به درستی عمل کنند. بنابراین نیاز است اداراتی که به قوانین جوانی جمعیت عمل نکرده اند با ورود فرماندار محترم پیگیری و در صورت عدم حصول نتیجه، این عدم همکاری به استانداری و دانشگاه علوم پزشکی گزارش شود.