• 1402/10/06

جلسه آموزشی عوارض سقط جنین

جلسه آموزشی در راستای صیانت از جوانی جمعیت جهت عموم مراجعین توسط مسوول مرکز نفس در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جایدشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، به همت واحد سلامت خانواده و مسوول مرکز نفس جلسه آموزشی در راستای صیانت از جوانی جمعیت جهت عموم مراجعین در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جایدشت،  توسط کارشناسان این حوزه با موضوع عوارض پزشکی سقط جنین برگزار شد.
در ابتدا سمیه مقدم مسوول مرکز نفس به بیان اهداف برگزاری کلاس آموزشی بر اساس مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پرداخت.
او در ادامه در خصوص تعریف سقط و انواع آن، مخاطرات جانی سقط برای مادر، مراقبت‌های پس از سقط پرداخت و در مورد تدابیر سبک زندگی مطالب جامعی بیان کرد.
وی افزود: حق حیات برای جنین یک حق طبیعی و قانونی است و نباید سلب شود مگر اینکه سلامت مادر به خطر بیافتد.
«مقدم» خاطر نشان کرد: در صورت هر گونه اقدام در این خصوص فرد خاطی مستوجب جزای نقدی، حبس و ابطال پروانه پزشکی است.