• 1398/10/11
نائب قهرمان لیگ فوتسال دانشگاه علوم پزشکی فارس

تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد نائب قهرمان لیگ فوتسال دانشگاه علوم پزشکی فارس شد

مسئول تربیت بدنی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از نائب قهرمانی تیم فوتسال این شبکه در لیگ فوتسال دانشگاه علوم پزشکی فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد مهندس «محمد صادق قربانی» گفت: در ادامه مسابقات لیگ فوتسال دانشگاه علوم پزشکی فارس، تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد با هفت بازی، پنج برد، یک مساوی و یک باخت با 16 امتیاز در مکان دوم ایستاد.

مهندس قربانی ادامه داد: در مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال  که با حضور دکتر «کورش عزیزی» معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر «محسن داودی»، مدیر تربیت بدنی و دکتر «خدابخش چگینی» رییس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در مجتمع ورزشی ولایت انجام شد، جام قهرمانی این مسابقات به تیم های اول تا سوم اهدا شد.

مسئول تربیت بدنی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد خاطر نشان نمود: رضا خبازی، محمد هادی زارعی، علی هوشیار، محمد روستا، مصطفی سعادت، مهدی کریمی، عباس روستا، محمد صادق قربانی و صابر دروا با مربیگری علمدار مهرپور، بازیکنان تیم فوتسال این شبکه بودند.

دکتر «خدابخش چگینی» رئیس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد نیز در پیامی این نائب قهرمانی را به کلیه کارکنان مجموعه بهداشت و درمان شهرستان و دست اندرکاران امور ورزشی شبکه تبریک و از زحمات بازیکنان و کادر ورزشی که از ابتدای شروع این مسابقات تا کسب قهرمانی برای تیم فوتسال این شبکه افتخارآفرینی کردند تقدیر نمود.

دکتر چگینی همچنین از تلاشهای چندین ساله مهندس «مصطفی افراسیابی» مسئول امور ورزش شبکه بهداشت و درمان شهرستان تقدیر و تشکر نمود.