• 1398/09/13
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان

تقدیر از داوطلبان سلامت در شهرستان فیروزآباد بمناسبت روز داوطلب سلامت

روز داوطلب سلامت با حضور بیش از 70 نفر از داوطلبان سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری فیروزآباد گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد «مسئول مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری»  داوطلبان و رابطین سلامت را همسرانی خوب، مادرانی مهربان و دوستانی امین و رازدار و قابل اعتماد برای خانواده و محله دانست و از زحمات آنان در این مراسم ضمن تبریک این روز تقدیر نمود.

مهندس «مصطفی زارعی» کسب آگاهی بهداشتی با شرکت مداوم در کلاس آموزشی ، کسب مهارت های ارتباطی ، انتقال پیامهای بهداشتی به خانواده های تحت پوشش و تشویق و ترغیب آنان برای دریافت مراقبت های بهداشتی مورد نیاز ،برقراری ارتباط بین واحد های بهداشتی و مردم محله برای برآورد نمودن نیازهای بهداشتی ، جلب مشارکت مردمی در حل مشکلات بهداشت را از جمله مهترین وظایف رابطین و داوطلبان سلامت بیان نمود و گفت:  فعال نمودن خانوارهای تحت پوشش هر داوطلب سلامت در زمینه بهبود وضعیت محیطی و ارتقاء سلامت محله نقش بسزایی دارد.

مهندس زارعی خاطر نشان نمود: این جلسه که با حضور «درنا نجفی» مسوول مشارکت های مردمی و طرح رابطین شبکه بهداشت و درمان و «زهرا ربیعی» مسوول داوطلبان و رابطین مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری برگزار شده بود با اهداء جوایز به رابطین فعال به پایان رسید.