01 آذر 1403

  • 1403/08/20
  • - تعداد بازدید: 151
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

تعطیلی کارگاه تولید سوسیس و همبرگر غیر بهداشتی در شهر فیروزآباد

از سوی بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با هماهنگی مقام قضایی و همراهی نیروی انتظامی، یک کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در فیروزآباد تعطیل شد. 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسوول بهداشت محیط این شهرستان گفت: در راستای حفظ سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی شهروندان، یک کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در شهر فیروزآباد توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با هماهنگی مقام قضایی و همراهی عوامل انتظامی و کارشناس حقوقی شبکه پلمب و پرونده افراد خاطی جهت سیر مراحل قانونی به دادستانی ارسال شد.
مهندس «علی یار ترابی» افزود: در این کارگاه، تجهیزات و مواد اولیه غیربهداشتی برای فرآوری و تولید غیرمجاز محصولات گوشتی کشف و ضبط گردید.
او با اشاره به عدم رعایت نکات بهداشتی و استانداردهای لازم در این مکان تأکید کرد که فعالیت‌های این چنینی تهدیدی جدی برای سلامت عمومی جامعه محسوب می‌شود.
این کارشناس مسوول بهداشت محیط با تاکید بر اهمیت نظارت بر بهداشت مواد غذایی گفت: کارشناسان بهداشت محیط فیروزآباد به طور مستمر به بررسی واحدهای تولیدی ادامه خواهند داد تا سلامت جامعه حفظ شود. 
ترابی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه تولید و یا فرآوری غیرمجاز مواد غذایی، با سامانه ۱۹۰ رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا با شبکه بهداشت و درمان شهرستان تماس بگیرند. 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 112553
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید