• 1398/07/03
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت

تعطیلی چهار واحد عرضه قلیان در فیروزآباد

کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از تعطیلی چهار واحد عرضه قلیان در طرح بازدید ضربتی بازرسان بهداشت محیط این شبکه با همکاری اداره اماکن عمومی و اتاق اصناف شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، مهندس «سلطانعلی هوشیار» گفت: این طرح در راستای اجرای قانون جامع کنترل دخانیات و ممنوعیت عرضه مواد دخانی از جمله قلیان در اماکن عمومی صورت گرفته است.

مهندس هوشیار هدف از اجرای این طرح را پیشگیری از عرضه و مصرف دخانیات در اماکن عمومی و همچنین حذف تدریجی مراکز عرضه قلیان عنوان کرد.

او ادامه داد: گسترش مصرف دخانیات، باعث ایجاد آسیب های اجتماعی در قشر جوان و نوجوان می شود و پیامدهای زیانباری برای بهداشت عمومی در بر دارد.

مهندس هوشیار افزود: واحدهای صنفی مانند چایخانه ‌ها، قهوه‌ خانه‌ ها و رستوران‌ ها هیچ گونه مجوزی جهت عرضه قلیان ندارند و چنانچه هر واحد صنفی اقدام به عرضه قلیان نماید، برابر قانون با آن صنف برخورد و از ادامه فعالیت آن جلوگیری می‌ شود.

او تاکید کرد: بطور اساسی این مساله می بایست آسیب شناسی شده و با همکاری همه نهادهای ذیربط برای کاهش آسیب در جامعه با کمک آموزش نسل جوان و نوجوان و عرضه نکردن مواد دخانی در جامعه اقدام شود.

او ادامه داد: مطابق قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، عرضه و مصرف هرگونه مواد دخانی در اماکن عمومی ممنوع است و با متخلفان برخورد قضایی می شود، همچنین مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند رستوران ها، باید همه مفاد آیین نامه اجرایی قانون ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی مثل بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار و شرایط ساختمانی را رعایت کنند.

این مسوول واحد بهداشت محیط، آگاهی دادن به پیامدهای مصرف مواد دخانی بر نسل نوجوان و جوان را از سوی خانواده ها ضروری دانست و ضمن اشاره به این موضوع که اجرای این طرح ها به صورت مستمر ادامه دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به کارشناسان سامانه تلفنی 190 اعلام کنند تا اقدام قانونی انجام شود.