شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد
تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط شهرستان فیروزآباد بر قنادی ها در ماه مبارک رمضان
.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد مهندس «سلطانعلی هوشیار» گفت: نظارت های مخصوص ماه مبارک رمضان از قنادیها، و کلیه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در ساعات اداری و عیر اداری انجام شده و بازدید از این مکانها از جمله اماکن و مراکز مورد هدف در نظارت ها هستند.
مهندس هوشیار افزود: کار شناسان بهداشت محیط با بازدید از قنادی ها کیفیت روغن های مصرفی و وضعیت بهداشتی کارگاه ها را مورد بررسی قرار می دهند.
مهندس هوشیار افزود: کیفیت مواد اولیه در شیرینی پزی ها، بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، سلامت و ایمنی و بهداشت سطوح میزکار مورد بازبینی قرار میگیرد. و در صورت تشخیص نامطلوب بودن روغن مورد استفاده در تهیه شیرینی و زولبیا و بامیه و شیرینی و کیک ها که برای اندازه گیری میزان کیفیت آن از دستگاه و تجهیزات پرتابل استفاده می شود، معدوم سازی انجام و درصورت تکرار، متصدی به مراجع قضایی معرفی می شود.
نظر دهید