• 1402/11/14

تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی میمند

سوسن گورگانی مسوول مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی امام رضا(ع) میمند از خرید تجهیزات اداری و پزشکی برای این مرکز بهداشتی درمانی با هدف بهبود ارائه خدمت به شهروندان و توسعه عدالت در بهداشت و درمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مسوول مرکز خدمات جامع سلامت میمند با اعلام این خبر گفت: با جذب اعتبار از وزارت بهداشت توسط نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، 20 قلم کالای اداری و پزشکی جهت این مرکز به ارزش 3/000/000/000 ریال خریداری شده است.
«گورکانی» در ادامه عنوان کرد: یک دستگاه نوار قلب، دو سیستم کامل کامپیوتر، یک عدد پرینتر، یک عدد تلوزیون 43 اینچ، پنج عدد صندلی مبلی برای تجهیز مرکز خریداری شده است.
وی افزود: پرداخت بخشی از هزینه های نصب دوربین مداربسته در مرکز میمند نیز از محل این اعتبار پرداخت شده است.