• 1398/09/06
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان

بیست و یکمین مانور سراسری زلزله و ایمنی همزمان با سراسر کشور در فیروزآباد

بیست و یکمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» در مدرسه رسالت فیروزآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، مدیر کاهش خطر و بلایای این شبکه هدف از برگزاری این مانور را ارتقای آمادگی و اقدام سریع و صحیح دانش آموزان هنگام وقوع زلزله مطرح کرد و گفت: دانش آموزان رابط بسیار مناسبی جهت انتقال فراگیری ها به والدین و سایر افراد جامعه در تمامی زمینه ها هستند که در این مانور نیز ضمن حفظ آرامش اقدام به پناهگیری صحیح نموده و در مناطق امنی که قبلا از طریق آموزش فرا گرفته بودند، پناهگیری نمودند.

مهندس "سلطانعلی هوشیار" افزود: قبل از اجرای این مانور با چندین برنامه ریزی و تشکیل جلسه با سایر ادارات هماهنگی های مورد نیاز به انجام و بازدید میدانی نیز از مکان برگزاری مانور در مدرسه رسالت توسط اعضا صورت گرفت.

مهندس هوشیار خاطر نشان نمود: در این مانور که همزمان با سراسر کشور برگزار گردید، فرماندار، شهردار، شورای اسلامی، روسای ادارات شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، پلیس راهور، هلال احمر، ، بهزیستی و اورژانس اجتماعی، نیروی انتظامی، گاز، برق، آب و اورژانس 115 این شهرستان حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار