• 1402/12/15

برگزاری کمیته نیاز سنجی سلامت ستاد شهرستان

واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت، کمیته نیاز سنجی سلامت و مداخلات ارتقای سلامت با رویکرد کار گروهی جهت شناسایی نیازهای آموزشی_بهداشتی و اولویت بندی این نیازها جهت برنامه ریزی صحیح با هدف حل مشکلات را یکی از راه‌های اساسی و موثر در ارتقای سطح سلامت و سواد بهداشتی جامعه بیان کرد.

به گزارش روابط‌ عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، جلسه کمیته نیاز سنجی دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ با حضور سرپرست شبکه، کارشناسان ستادی و کارشناس مسوول واحد آموزش و ارتقا سلامت در دفتر مدیریت برگزار شد.
در ابتدا جلسه فاطمه سلامیان کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت در مورد نیاز سنجی سلامت، بررسی مشکلات بهداشتی مردم منطقه و شناسایی این مشکلات بر اساس معیارهایی که منجر به ارتقای سلامت میشود مطالبی بیان کرد.
وی در ادامه گفت: هدف از تشکیل جلسه مروری کلی بر گام های اجرایی برنامه و نحوه تشکیل تیم نیاز سنجی در سطوح روستایی و شهری و اولویت بندی نیازهای بهداشتی در خانه های بهداشت میباشد، سپس در خصوص وظایف تیم نیاز سنجی سلامت و مداخلات ارتقای سلامت شهرستان توضیحاتی ارائه شد.
در پایان جلسه ضمن ارائه دستورالعمل اجرایی نیازسنجی در خصوص روند تعیین اولویت های آموزشی سال ۱۴۰۳، توضیحاتی داده شد و پس از تبادل نظر، مصوبات جلسه تعیین گردید.