30 شهریور 1403

  • 1402/11/20
  • - تعداد بازدید: 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

برگزاری کارگاه آموزشی پویش ملی تغذیه ویژه رابطین ادارات

به مناسبت چهاردهمین بسیج ملی تغذیه، جلسه آموزشی در راستای پویش ملی تغذیه ویژه رابطین ادارات در سالن مرکز بهداشت فیروزآباد برگزار شد.


 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مریم کمالی کارشناس تغذیه گفت: با توجه به قرارگیری در پویش تغذیه سالم با شعار نمک کم اما تصفیه شده یددار و  از کودکی تا پیری لبنیات دوست سلامتی،  جلسه آموزشی تغذیه در سالن مرکز بهداشت برای رابطین ادارات برگزار شد.
مریم کمالی کارشناس تغذیه در این جلسه به منع مصرف نمک های غیر یددار و مضرات آن، مصرف به اندازه و کم نمک یددار به خصوص در بیماران دارای فشار خون پرداخت و افزود: بهترین نمک، نمک تصفیه شده یددار بوده و افراد سالم لازم است روزانه ۵ گرم (نصف قاشق مرباخوری) نمک تصفیه شده یددار مصرف کنند.البته روش نگهداری آن هم مهم بوده و باید درون ظرف تیره رنگ یا کدر (جهت جلوگیری از تابش نور خورشید) و دارای درب بدون منفذ و سوراخ (جهت جلوگیری از ورود هوا) نگهداری شود.

وی بیان داشت: بهتر است جهت تامین نیاز بدن به کلسیم و پروتئین و سایر ویتامین ها و املاح معدنی روزانه ۲ تا ۴ واحد از لبنیات پاستوریزه استفاده کنیم، بدین ترتیب هم نیاز بدن به لبنیات تامین شده و هم احتمال آلودگی این لبنیات به میکروب ها یا سموم بسیار کمتر است و نیز مدت زمان طولانی تری امکان نگهداری آن در یخچال را داریم.
در این جلسه برخی از باور های نادرست تغذیه ای درخصوص لبنیات نیز مورد بررسی قرار گرفت و آموزش های لازم در این خصوص ارائه شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 94675
کلیدواژه