• 1402/12/09

برگزاری غرفه سلامت دانشجویی به مناسبت هفته ملی جوان در دانشگاه آزاد

به مناسبت هفته ملی جوان با شعار جوان سالم، خانواده سالم و جامعه سالم با حضور جمعی از مسوولین واحدهای ستادی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد غرفه سلامت دانشجویی در دانشگاه آزاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، زینت ریحانی کارشناس مسوول واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس گفت: روز چهارشنبه مورخ ۹ اسفند ۱۴۰۲  به مناسبت هفته ملی جوان و با حضور جمعی مسئولین واحدهای ستادی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان غرفه سلامت دانشجویی در دانشگاه آزاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: تیم شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد خدماتی همچون اندازه گیری فشارخون، اندازه گیری قد و وزن، مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی، روانشنایی، جوانی جمعیت و ازدواج، به دانشجویان و کارکنان این دانشگاه ارائه کرد.

«زینت ریحانی» بیان کرد: ارتقای سلامت جوانان در زمینه های سلامت جسمی، روانی، اجتماعی، رفاهی و معنوی بسیار حائز اهمیت بوده و با خدمات شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد مبنی بر ارائه خدمات به جوانان در پرونده الکترونیک سلامت و توجه به خودمراقبتی و شیوه زندگی سالم نیازمند همکاری ارگان ها و سازمان های ذینفع در ارتقای شاخص های سلامت جوانان است.
او در پایان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای ارائه خدمات بیشتر به دانشجویان معرفی شدند.