• 1403/06/29

برگزاری جشن بزرگداشت روز پزشک و داروساز

مراسم بزرگداشت روز پزشک و داروساز با حضور رییس شبکه، عصر روز چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، محمد دوله رییس شبکه گفت: در راستای تجلیل از مقام ابوعلی سینا و حکیم زکریای رازی و تقدیر از تلاش های پزشکان و داروسازان در خدمات رسانی به مردم فیروزآباد، روز چهارشنبه مورخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ مراسم جشن روز پزشک و داروساز با حضور پزشکان و داروسازان برگزار شد.
این مقام مسوول افزود: تلاش های صادقانه پزشکان و داروسازان و جامعه پزشکی در امر خدمات رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته قابل تقدیر و تشکر است که انشاء الله خداوند زحمات آنها را بی اجر نخواهد گذاشت.

«محمد دوله» در پایان ضمن تقدیر از زحمات تمامی پزشکان و داروسازان که با ارائه خدمات با کیفیت به مردم فهیم شهرستان رضایت مخاطبان نسبت به برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمانهای سلامت محور راحاصل می نمایند، توفیق روز افزون جامعه پزشکان در راه خدمت به جامعه اسلامی و به ویژه مناطق کمتر توسعه یافته را از خداوند مسئلت نمود.