• 1400/09/14
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

برگزاری اولین دوره آموزشی همیاران اورژانس در شهرستان فیروزآباد

مسئول اورژانس 115 شهرستان فیروزآباد از پایان برگزاری اولین دوره آموزشی همیاران اورژانس با حضور 70 داوطلب خبر داد‌.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد «مهدی علی یاری» گفت: این دوره آموزشی که به مدت 20 روز در آبان ماه سال جاری و در مرکز اورژانس شهرستان فیروزآباد برای اقشار مختلف جامعه بدون در نظر گرفتن سن و جنس و تحصیلات و بصورت رایگان برگزار شد، شامل مطالب کمک های اولیه و احیا قلبی ریوی پایه (BLS) در کمک به بیماران بود و شرکت کنندگان پس از گذراندن دوره‌های تئوری که با توجه به شرایط کرونا بصورت مجازی توسط اساتید اورژانس برگزار شد، در جلسات عملی نیز حضور پیدا کرده و درآزمون‌های نهایی شرکت کردند .

علی یاری خاطر نشان کرد: در پایان این دوره برای واجدین شرایط، گواهینامه همیاران اورژانس صادرمی گردد.
مسئول اورژانس شهرستان در خصوص این دوره توضیح داد: همیاران اورژانس شامل داوطلبانی است که هنگام بحران‌ها در دو گروه اورژانس یار و همیار اورژانس می‌توانند خدمات داوطلبانه و رایگان ارائه و با اورژانس همکاری کنند و در واقع اورژانس یار  مدرک تخصصی مرتبط با گروه‌های پزشکی مثل پرستاری، پزشکی، مامایی، فوریت‌های پزشکی، هوشبری و یا اتاق عمل دارد؛ اما همیار اورژانس افرادی هستند که مدارک تخصصی و دانشگاهی مربوط را ندارند و می‌توانند با حضور در دوره‌هایی آموزش اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی در مواقع لازم و بحران ها در ارئه خدمات اولیه  کمک کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه زمان طلایی برای نجات بیمارانی که دچار ایست قلبی شده اند سه تا پنج دقیقه است و بهره مندی از این زمان طلایی یکی از چالش های بزرگ در همه جای دنیا میباشد، به همین منظور این دوره برای داوطلبین برگزار می شود تا در زمان حادثه در هر محله و یا خانواده یک امداد گر داشته باشیم تا آسیب های ناشی از ایست قلبی تنفسی را کاهش دهیم.

خاطرنشان میگردد: دکتر «محمد جواد مرادیان» رئیس اورژانس فارس، دکتر «بهناز رستگارفر» معاون اورژانس استان، مهدی علی یاری مسئول اورژانس 115شهرستان، فاطمه عظیمی سوپر وایزر آموزشی بیمارستان قائم فیروزآباد، جهانپور وزیری و احمد دادمهر کارشناسان اورژانس و خلیل منصوری مسئول آموزش اورژانس شهرستان فیروزآباد از جمله اساتید این دوره بودند.