• 1398/05/08

برگزاری آزمون جامع کشوری اورژانس جهت رتبه بندی ....

مسئول اموزش اورژانس 115 قطب شهرستان فیروزآباد از برگزاری آزمون جامع کشوری اورژانس، جهت رتبه بندی پرسنل فوریتهای پزشکی در فیروزآباد خبر داد.

برگزاری آزمون جامع کشوری اورژانس جهت رتبه بندی پرسنل فوریتهای پزشکی در فیروزآباد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، «محمدعلی پرنیان» گفت: دراین ازمون که همزمان با سراسر استان در شهرستان فیروزاباد در سالن کامپیوتردانشگاه ازاد اسلامی واحد فیروزاباد برگزار شد، تعداد پنجاه نفر از کارکنان عملیاتی اورژانس 115 شهرستانهای قیروکارزین، فیروزاباد و فراشبند شرکت داشتند.

پرنیان ادامه داد: شرکت کنندگان در این آزمون، با کسب حداقل 50 درصد از نمره کل آزمون در این بخش رتبه بندی می شود.

خاطر نشان میگردد این آزمون با نظارت مدیر حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد برگزار گردید.