• 1402/11/12

برگزاری آزمون جامع عملی دانشجویان اولین دوره مجازی کاردانی بهورزی

جمیله کهزادی مدیر مرکز آموزش بهورزی از برگزاری آزمون جامع عملی در خانه های بهداشت آموزشی نودران و جهاد آباد در بهمن ماه ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، جمیله کهزادی مدیر مرکز آموزش بهورزی ضمن ابراز خرسندی از جذب نیروی متخصص و کارشناس در بخش بهورزی اظهار داشت: بهورز اصیل ترین شخصیت را در نظام سلامت کشور به خود اختصاص داده و مردمی بودن این قشر پرتلاش در این مسئله به خوبی نمود پیدا کرده است.
وی با بیان این نکته که بهورز باید از هوش و ذکاوت ویژه ای برخوردار باشد اذعان داشت: یکی از امتیازهای ویژه هر بهورز اقدام بجا و در لحظه او در قبال رخدادها ست و هدف از اجرای دوره کاردانی بهورزی را ارتقاء سطح علمی بهورزان جهت ارائه خدمت هرچه بهتر به گروه هدف دانست.
«جمیله کهزادی» در پایان ضمن قول مساعد همکاری با بهورزی و جامعه بهورزان مجموعه، خطاب به بهورزان فارغ التحصیل تاکید کرد: در کنار همه ی مسئولیت ها و شرح وظایف مصوب برای شما، دو ماموریت به عنوان ماموریت اصلی از جانب مجموعه به دوش شما نهاده می شود که یکی پرداختن به جوانی جمعیت به عنوان مبارزان خط اول تعامل با مردم و دیگری تامین سلامت روانی جامعه است که این مهم را اول از خود شروع و به سایر بخش های جامعه هدف تسری دهید.

شایان ذکر است آزمون عملی اولین گروه از فارغ التحصیلان کاردانی بهورزی در تاریخهای ۸ و ۱۰ بهمن ماه در خانه های بهداشت آموزشی نودران و جهادآباد برگزار گردید، در این آزمون تعداد ۱۱ نفر بهورز شاغل از شهرستان های مهر، لامرد، فراشبند، فیروزآباد و قیروکارزین شرکت نمودند که عملکرد آنها توسط مربیان مرکز آموزش بهورزی بر اساس چک لیست های مهارتی و نظارتی مورد ارزشیابی قرار گرفت. ضمنا مدرک پایان دوره کاردانی بهورزی جهت دانشجویانی صادر خواهد شد که در آزمون عملی پایانی موفق به کسب حدنصاب نمره شده باشند.
محمد دوله سرپرست شبکه بهداشت و درمان، سمیه هاشمی مسوول ستاد گسترش و توسعه و علیرضا فیروزی مدیر حراست ضمن حضور در خانه بهداشت نودران از نحوه برگزاری آزمون عملی نظارت نمودند.